Uitloggen

Om uit te loggen klik je opnieuw op het ‘slotje’. De knop is alleen zichtbaar als je er met je muis overheen gaat. De plaats van de knop kan per website verschillen.

Knop niet te vinden?

Kun je de inlogknop niet vinden typ dan achter de ULR in uw browser de tekst: ‘/logoff’ (bv. www.schoolnaam.nl/logoff. Gebruikt je nog een tijdelijke domeinnaam dan typt je deze tekst achter de schoolnaam (bv: schoolnaam.wr04.web2work.nl/logoff)