Documenten uploaden

• Klik op de knop link invoegen:

• In het venster dat nu wordt geopend klikt u op de knop Bladeren op server.

• Volg nu de stappen weergegeven in de onderstaande afbeeldingen:

Belangrijk!

We raden je aan om documenten in de map "docs" of een van de onderliggende mappen te plaatsen.

• Druk in het volgende venster op de knop Add file(s):

• Selecteer één of meerdere documenten van de computer om te uploaden naar de server. Voor het selecteren van meerdere bestanden hou je de shift toets op het toetsenbord ingedrukt terwijl je meerdere bestanden aan klikt.

• Als laatste stap drukt je op Start upload(s) in het volgende venster:

Wanneer de upload is voltooid, word je automatisch teruggeleid naar het vorige venster. Je bent nu klaar om de het document te gebruiken. Lees hier verder hoe je documenten toevoegt aan je tekst.