Afbeeldingen uploaden

In de teksteditor kan je afbeeldingen toevoegen aan je tekst. Wanneer een afbeelding nog niet geüpload is naar de map images kan je dit ook direct vanuit de teksteditor doen.

• Klik eerst op het afbeelding icoontje in de tekst editor

• Klik op  Bladeren op server in het venster dat nu geopend wordt.

• De map images wordt weergegeven. Je kan hier een afbeelding selecteren wanneer deze al geüpload is.

Info

Afbeeldingen worden automatisch in de map "images" geplaatst tenzij je van te voren een submap selecteert.

• Klik op de knop: Nieuw bestand uploaden

• Klik op de knop + Bestanden toevoegen…

• Selecteer één of meerdere afbeeldingen van de computer om te uploaden naar de server. Voor het selecteren van meerdere bestanden kan je de shift toets op het toetsenbord ingedrukt houden terwijl je meerdere bestanden aan klikt.
  • Klik vervolgens op open om de bestanden te uploaden.
  • Druk op Start upload(s) om de upload te starten.

Info

Na dat deze stappen zijn doorlopen word je automatisch teruggeleid naar het vorige venster wanneer de uploads klaar zijn Je kan de afbeelding nu gebruiken . Wil je weten hoe je dit doet lees dan de stappen in Afbeeldingen invoegen.