Tekst invoeren

Om tekst in te voeren op een pagina van je website, maak je gebruik van een teksteditor. De belangrijkste functies worden hieronder toegelicht.

Let op!

Bij het kopiƫren van tekst uit bijv. MS Word of een andere website kunnen er op de achtergrond allerlei zaken meegenomen die de opmaak op je website kunnen verstoren. Wanneer je teksten plakt met CTRL+SHIFT+V wordt de tekst automatisch ontdaan van eventuele opmaak.