Pagina's verwijderen

Om pagina’s te verwijderen selecteer je de pagina en klikt je op het rode kruisje. Pagina’s komen na het verwijderen in de prullenbak. Je kan de pagina vanuit de prullenbak herstellen of definitief verwijderen.

Tip: Je kan paginanamen op hetzelfde niveau niet dubbel gebruiken. Heb je een pagina verwijderd en wil je deze opnieuw aanmaken, leeg dan eerst de prullenbak.