Geeft steekwoorden en een omschrijving op

De omschrijving van de pagina (meta description) en de steekwoorden (metatags) geven een omschrijving van de inhoud van uw site. Hoewel metatags minder waarde hebben dan vroeger, is het toch verstandig om ze te gebruiken. Het is mogelijk om steekwoorden op te geven die gelden voor de gehele site en voor iedere pagina afzonderlijk.

Per pagina

Je geeft de omschrijving en de steekwoorden op bij de eigenschappen van de pagina. Ga hiervoor naar het Dashboard en kies voor Pagina’s. Selecteer hierna de betreffende pagina en selecteer het tabblad geavanceerd:

De gehele website

Je kunt er ook voor kiezen om een omschrijving en een aantal relevante steekwoorden in te stellen voor de gehele website. Neem in dat geval contact met ons op. Een omschrijving bestaat altijd uit één of enkele zinnen die beschrijven waar de website over gaat. Steekwoorden bestaan uit een lijst met begrippen die van toepassing zijn op de gehele website. Deze methode komt je waardering echter minder ten goede.

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.