Wees voorzichtig met kopiëren en plakken

Wees voorzichtig bij het kopiëren en plakken van teksten. Wanneer je een tekst overneemt uit bijvoorbeeld Word of een andere website, kan je dit het beste plakken als zogenaamde platte tekst via de optie Plakken als platte tekst. Je kan ook de toetsencombinatie Ctrl + Shift + V gebruiken om te plakken.

Bij het overnemen van tekst vanuit een andere bron komen er op de achtergrond vaak allerlei informatie mee die de opmaak van de tekst bepalen. Op de website kan dit problemen opleveren. Door tekst als platte tekst te plakken wordt deze opmaak verwijderd en voorkom je problemen met de weergave van je website.