Zorg voor consistentie

Binnen je website is er voor de teksten een standaard lettertype, grootte en kleur ingesteld. Als je aan een nieuwe pagina begint en je verandert niets aan de instellingen dan worden de teksten op de pagina altijd weergegeven in het standaard ingestelde lettertype.

Het is aan te raden alle teksten op de website dezelfde manier op te bouwen qua lettertype, lettergroottes, kleurgebruik etc. Dit zorgt voor rust, eenheid en consistentie op de pagina. Dit ziet er niet alleen professioneler uit, het is voor de bezoekers ook prettiger en overzichtelijker lezen.

Toch iets anders?

Wilt je toch een afwijkend lettertype, grootte of kleur gebruiken. Neem dan contact met ons op. Vaak kunnen wij de standaardinstellingen voor je veranderen (dit is echter alleen mogelijk indien je gebruik maakt van een maatwerk layout). Wilt je dit toch handmatig doen, kies dan voor iedere pagina dezelfde eigenschappen.

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.