Algemene werking

Het is belangrijk om je beslissingen t.a.v. de optimalisatie van je website altijd te baseren op wat het beste is voor de bezoekers van je site. Zij zijn de belangrijkste gebruikers van jouw content (de inhoud van uw website) en gebruiken zoekmachines om je werk te vinden. Je alleen maar concentreren op het maken van wijzigingen om hoger in de zoekresultaten terecht te komen, hoeft niet altijd het gewenste effect voor je bezoekers te geven.

Webredactie.nu biedt uitgebreide mogelijkheden om je website goed doorzoekbaar te maken door zoekmachines. Wij kunnen er echter niet voor zorgen dat je plaats (rating) in Google stijgt. Dit is grotendeels afhankelijk van de inhoud van de site. Wel kunnen we je voorzien van een aantal tips die je positie kunnen verbeteren. Je zult er echter zelf voor moeten zorgen dat je op een juiste manier invulling geeft aan deze mogelijkheden.

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.