Beveiligde map aanmaken

Wanneer je in de teksten van je website links naar documenten plaatst, kun je de map waarin je de documeten upload beveiligen. Hiermee voorkom je dat documenten via een rechsteekse link op te vragen zijn. Je gaat als volgt te werk:

Beveiligde map aanmaken

1. Navigeer naar dashboard → algemeen → bestandsbeheer
  2. Klik je met de rechtermuisknop op de map Docs en kies voor Map aanmaken

3. Maak een nieuwe map aan en geef deze een herkenbare naam bijvoorbeeld Beveiligd. Kies bij maptype voor het type Secure

Alle mappen die je hierna onder deze beveiligde map aanmaakt zijn automatisch ook beveiligd, ook als je dit via de teksteditor doet