Page picker

Hiermee kun je een link maken naar een pagina binnen je eigen website. Selecteer een pagina uit de boomstructuur.

Klik vervolgens naast het venster met de boomstructuur in het grijze vlak om terug te keren naar het vorige scherm.

Controleer of de juiste paginanaam wordt weergegeven in het blauw en klik daarna op de terug pijl.

Je keert terug naar het beginscherm. Controleer je gegevens en klik op het blauwe vinkje om op te slaan.