Upload file with Adam

Hiermee kun je buiten de hoofdbestandsstructuur van je website een bestand toevoegen. Dit bestand is alleen beschikbaar binnen de betreffende module. Klik onderaan het scherm op het icoon upload to om een bestand op je computer te selecteren en te uploaden.


Deze module is op aanvraag beschikbaar

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.