Opzet

De formulierenmodule bestaat uit een aantal verschillende opties waarmee je het formulier kunt opbouwen en algemene instellingen kunt maken. Hierbij volg je globaal de volgende stappen:

  1. Formuliervelden toevoegen.
  2. Naam knoppen aanpassen.
  3. Bedankbericht instellen.
  4. E-mail opties instellen.
  5. Ingevulde formulieren (resultaten) bekijken en exporteren.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.