Afbeelding invoegen

Om één of meerdere afbeeldingen in te voegen klik je op het vlak met de afbeeldingen.

Zoek het juiste bestand op en klik op het bestand op en klik het bestand aan. Let erop dat link (blauwe tekst) bovenin het scherm wijzigt en hier het juiste bestand wordt weergegeven.


Deze module is op aanvraag beschikbaar

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.