E-mail instellen

E-mail instellen (Result effects)

In dit scherm kun je instellingen maken die ervoor zorgen dat je een kopie van het ingestelde formulier toegestuurd krijgt.

1. Klik op ‘Settings’ om de lijst uit te klappen
  2. Klik op ‘Email stettings’ om de opties te bekijken

Afzender en e-mail instellen

Instellen of de invuller een e-mail krijgt

1 Let op: indien aan je domeinnaam een zogenaamd SPF record is gekoppeld kan het zijn dat het formulier hierdoor niet aankomt of in de SPAM belandt. Neem contact op met de servicedesk om dit aan te passen of gebruik in dat geval ons standaard adres (noreply@schoolwapps.nl of noreply@collegewapps.nl).