Nieuwe foto’s toevoegen

Om foto’s aan een album toe te voegen kies je “toevoegen nieuwe foto” . De onderstaande wizzard verschijnt.

Stap 1

Als je klaar bent met deze stap klik je op “volgende” en ga je verder met de volgende stap.

Stap 2

Je kunt meerdere bestanden tegelijk uploaden door tijdens het selecteren van de afbeeldingen de ‘shift’ toetst ingedrukt te houden.

Nadat je de bestanden hebt geselecteerd, worden deze geupload. Je krijgt een melding als het uploaden voltooid is.

Foto’s worden tijdens het uploaden automatisch verkleind om netjes en snel binnen de website te kunnen worden weergegeven.

Stap 3

In deze laatste stap kan je, indien gewenst, per foto een omschrijving en een label opgeven. Dit kan één voor één maar ook met meerdere tegelijk. Tevens kan je de titel van de foto’s aanpassen.

Een label bestaat uit één of meerdere steekwoorden die omschrijven wat het onderwerp van de foto is. Bezoeker kunnen hierdoor foto’s gemakkelijk zoeken door het intoetsen van een relevante zoekterm.

Als je klaar bent klik je op “opslaan”. De foto’s worden nu bewaard in het desbetreffende album.