Foto album verwijderen

Met een foto album op de website kan je overzichtelijk foto's delen met bezoeker van de website.

• Zorg dat je bent ingelogd op de website en dat de pagina in bewerkmodus staat.
  • Voor de titel van het album zie je nu het bewerksymbool. Klik hier op.

• Klap bij de instellingen het gedeelte Verwijder album uit door op het plusje te klikken.
  • Kies of je ook de bestanden in het album wil verwijderen, of alleen het album.
  • Klik op Verwijderen. Dit is niet ongedaan te maken.