Bestanden toevoegen

Bestanden zoals documenten en afbeeldingen kan je overzichtelijk sorteren in Bestandsbeheer.

Je vindt bestandsbeheer in het dashboard van je Schoolwebsite onder algemeen.

• Selecteer eerst aan de linkerzijde in de boomstructuur de map waarin je het bestand wil uploaden.

• Klik op het upload-icoon onder acties:

• Je kan bestanden slepen naar het vak of op het vak klikken om te bladeren.
  • Wanneer aangegeven is dat het bestand is geĆ¼pload dan kan je het venster sluiten.