Bestanden bijvoegen

Artikelbeheer is te vinden in het dashboard onder het kopje Algemeen. Je kan bestanden toevoegen aan een artikel.

• Maak een nieuw artikel of bewerk een bestaand artikel.
  • Zorg dat bij het tabblad Algemeen alle verplichte velden zijn ingevuld.
  • Klik op  het tabblad Bestanden om bestanden toe te voegen aan het artikel.
  • Sleep bestanden naar het aangegeven vak of klik op het vak om een of meerdere bestanden toe te voegen.
  • Wanneer je afbeeldingen hebt toegevoegd kan je kiezen welke afbeelding je als thumbnail wilt gebruiken.

• Wanneer je tevreden ben kies je voor Publiceren. Je kan ook op elk moment op opslaan klikken om je voortgang op te slaan zonder het artikel te publiceren.