Artikel toevoegen

Artikelbeheer is te vinden in het dashboard onder het kopje Algemeen.

• Klik bovenin op Item toevoegen om een nieuw artikel te maken.

• Geeft het artikel een Titel.
  • Selecteer de categorie waar het artikel bij hoort.
  • Voer de hoofdtekst van het artikel in.
  • Optioneel: vul een toelichting in, deze vergroot de vindbaarheid door zoekmachines.
  • Je kan een startdatum en een einddatum voor publicatie van het bericht instellen. Vul hier niets in wanneer je het artikel altijd zichtbaar wilt maken.
  • Zorg dat je alle verplichte velden hebt ingevuld voor je verder gaat.

• Klik op Bestanden wanneer je een bestand wilt toevoegen aan het artikel.
  • Sleep bestanden naar het aangegeven vak of klik op het vak om een of meerdere bestanden toe te voegen.
  • Wanneer je afbeeldingen hebt toegevoegd kan je kiezen welke afbeelding je als thumbnail wilt gebruiken.

• Je kan ook een video die op YouTube of Vimeo staat toevoegen door op het tabblad Video te klikken.
  • Wanneer je tevreden ben kies je voor Publiceren. Je kan ook op elk moment op opslaan klikken om je voortgang op te slaan zonder het artikel te publiceren.