Pagina hierarchie aanpassen

Je kan op meerdere manieren de hierarchie van je pagina's aanpassen. Kies wat voor jou het prettigste werkt.

Pijltjesknoppen

Met de pijltjesknoppen rechts in de boomstructuur kan je pagina's naar boven, naar beneden, naar links en naar rechts verplaatsen. Selecteer eerst een pagina en gebruik de pijltjes om de pagina te plaatsen waar jij wil.

Moederpagina

Je kan bij de pagina-instellingen een moederpagina opgeven. Selecteer eerst een pagina in de boomstructuur en selecteer bij moeder pagina onder welke pagina de geselecteerde pagina moet komen te staan.

Slepen

Je kan in de boomstructuur pagina's verslepen naar de plek waar je deze wil hebben.