Pagina afschermen op basis van permissies

• Open het Dashboard van je website via de dashboardknop of door naar website.nl/dashboard te gaan.
  • Klik in het menu op Schoolwebsite.
  • Je ziet nu de boomstructuur van de website aan de linkerkant.
  • Schoolwebsite boomstructuur
  • Selecteer de pagina waarvan je de permissies wilt bewerken
  • pagina instellingen
  • Klik op het tabblad permissies

Het tabblad permissies kan je gebruiken om er voor te zorgen dat de pagina alleen door een ingelogde gebruiker met een specifieke rol bekeken of bewerkt mag worden.

• Vink de rollen aan die de de pagina mogen zien of bewerken.
  • Vink je hier niets aan, dan is de pagina openbaar en mag iedereen de pagina zien. Is er bij bewerken geen rol aangevinkt, dan kan een sitemanager of een sitemanager plus de pagina wel bewerken.