Rollen bewerken

Je kan in het dashboard van je schoolwebsite groepen maken. Door middel van deze groepen kan je pagina's of bestanden enkel beschikbaar maken voor mensen van een bepaalde groep.


  • Zorg dat je ingelogd bent en open het dashboard.
  • Ga naar Algemeen -> Groepen.
  • Je ziet nu een overzicht van alle groepen. Klik op de groep die je wil bewerken.
  • Je kan nu de naam van de groep aanpassen of de leden van de groep inzien en bewerken.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.