Rollen toevoegen

Je kan in het dashboard van je schoolwebsite groepen maken. Door middel van deze groepen kan je pagina's of bestanden enkel beschikbaar maken voor mensen van een bepaalde groep.


  • Zorg dat je ingelogd bent en open het dashboard.
  • Ga naar Algemeen -> Groepen.
  • Klik op de knop Nieuwe rol.
  • Geef de groep een naam en klik op Opslaan.
  • Na het opslaan wordt het tabblad Leden zichtbaar. Je kan nu leden toevoegen aan de groep.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.