Inloggen met een standaard account

Voordat je je website kunt aanpassen dien je eerst in te loggen. Dit gaat via een knop vaak in de vorm van een ‘slotje’. De knop is alleen zichtbaar als u er met uw muis overheen gaan. De plaats van de knop kan per website verschillen.

Knop niet te vinden?

Kun je de inlogknop niet vinden typ dan achter de ULR in uw browser de tekst: ‘/login’ (bv. www.schoolnaam.nl/login. Gebruik je nog een tijdelijke domeinnaam dan type je deze tekst achter de schoolnaam (bv: schoolnaam.wr04.web2work.nl/login)