Ingevulde formulieren beheren (history records)

Ingevulde formulieren worden standaard op je website opgeslagen. Je kunt de gegevens bekijken via de optie: History Records. Hier heb je mogelijkheid om de ingevulde formulieren in te zien, te exporteren en om de records op te schonen.

Belangrijk: Wanneer persoonsgegevens, zoals e-mail adres worden opgeslagen, raden we aan deze gegevens regelmatig op te schonen. Je kunt er ook voor kiezen om het opslaan van formulieren helemaal uit te schakelen.

History Records verwijderen en exporteren

  1. Hier kun je een selectie maken van de records die je wilt verwijderen. Kies Cleanup All om alle records te verwijderen.
  2. Hier kun je de records exporteren naar Excel

Opslaan van gegevens uitschakelen

Om het opslaan van gegeven uit te schakelen navigeer je naar Settings. Scroll vervolgens een eindje naar beneden tot je de sectie History Records ziet staan.

Zet hier het vinje bij Store History Records uit. Vergeet niet je aanpassing op te slaan onder onderaan op Bijwerken te klikken.

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.