Updatebeleid schoolwebsite

Schoolwebsite Update Beleid

Doel:

Het primaire doel van het update beleid van Heutink ICT is het waarborgen van de veiligheid, stabiliteit en prestaties van de gehoste websites voor onze klanten.

Frequentie van updates:

 1. Beveiligingsupdates: Essentiële beveiligingsupdates worden direct toegepast zodra deze beschikbaar zijn, binnen de gestelde technische mogelijkheden en getoetst aan de impact.
 2. Functionele updates: Functionele updates en patches worden regelmatig en mits beschikbaar, uitgevoerd om de prestaties en functionaliteit te optimaliseren.

Communicatie:

 1. Voorafgaande aankondiging: Klanten worden vooraf geïnformeerd over geplande updates die mogelijk tijdelijke downtime met zich meebrengen via https://status.heutink-ict.nl
 2. Noodupdates: In geval van dringende beveiligingsupdates die onmiddellijke actie vereisen, informeren wij klanten direct na de implementatie.

Back-ups:

 1. Regelmatige back-ups: Dagelijkse back-ups worden gemaakt om verlies van gegevens tot een minimum te beperken.
 2. Testen van back-ups: Back-ups worden regelmatig getest om ervoor te zorgen dat deze correct hersteld kunnen worden in geval van een incident.

Monitoring:

 1. Real-time monitoring: We monitoren voortdurend de prestaties en veiligheid van de gehoste websites.
 2. Proactieve reactie: In geval van abnormale activiteit nemen we proactief maatregelen om potentiële problemen te voorkomen.

Compliance:

 1. Naleving van industrienormen: We houden ons aan alle relevante industrienormen en regelgeving met betrekking tot website hosting.
 2. Beveiligingsaudits: Periodieke beveiligingsaudits worden uitgevoerd om eventuele kwetsbaarheden te identificeren en te verhelpen.

Feedback en Ondersteuning:

 1. Klantenfeedback: We verwelkomen feedback van klanten met betrekking tot updates en staan klaar om eventuele vragen of bezorgdheden te adresseren.
 2. Ondersteuning: Onze servicedesk staat klaar om te assisteren bij eventuele problemen die ontstaan na updates.

Dit beleid wordt regelmatig herzien en aangepast om te voldoen aan de nieuwste technologische ontwikkelingen en beveiligingsstandaarden. Heutink ICT zet zich in voor een transparante en betrouwbare service voor al onze klanten.

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.