De Social Stream module instellen

Met de Social Stream module kan je de laatste posts van je Instagram-account weergeven op je website. De Social Stream module zit niet in het standaardcontract voor een Schoolwebsite maar kan extra worden aangeschaft.

Voorbeeld van een Social Stream module

Instellen

• Log in op je website en zet de pagina in de bewerkmodus.
  • Ga met de muis op het blauwe tandwiel in de module staan en klik op Module settings.

• Klik op het tabblad Feed Settings.
  • Klik op de knop Add Instagram feed.

• Bij het veld Feedname moet je een naam voor de feed bedenken (bijvoorbeeld: Instagram de Saffier). Je mag deze naam zelf verzinnen.
  • Klik op Connect to Instagram.
  • Je komt nu op een scherm van Instagram. Was je nog niet ingelogd bij Instagram in je browser dan zal je eerst moeten inloggen met je inloggegevens van Instagram.
  • Er zal een pop-up getoond worden waarin om toestemming gevraagd wordt om de gegevens van Instagram te delen. Geef hier toestemming.
  • Nadat je toestemming hebt gegeven kom je weer terug in de module.
  • Open het tabblad Display Settings.
  • Bij Select a stream source selecteer je de stream die je zojuist gemaakt hebt.
  • Vul nu onder Display Settings bij Items per page in hoeveel posts er getoond moeten worden.
  • Kies bij Theme Selection bij Select a theme voor Instagram tegels.
  • Klik op Save and close om op te slaan.
Instellingen voor Display Settings