Resultaten inschrijfmodule exporteren

Met de inschrijfmodule kan je gebruikers van de website laten aanmelden voor bijvoorbeeld een open dag. De inschrijfmodule zit niet in het standaardcontract voor een Schoolwebsite maar kan extra worden aangeschaft. De module wordt voor je ingesteld. In onderstaande handleiding lees je hoe je de resultaten kan exporteren.

• Ga naar de inschrijfwebsite.
  • Naast de < terug naar de website knop is een inlogknop verborgen (hangslotje). Door met de muis op de juiste plek te gaan staan wordt de knop zichtbaar. Klik op deze knop.

• Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Wanneer ingelogd zie je onder het formulier de knop: Inschrijvingen beheren. Klik op deze knop.
  • In het datum-veld wordt standaard de afgelopen week geselecteerd. Pas deze data aan of verwijder deze helemaal om te zorgen dat je de inschrijvingen ziet van de periode die je wil.

• Klik nu op Export to CSV om de resultaten te exporteren.