Pagina's aanpassen

Via de zwarte balk aan de linkerkant van je scherm kun je de pagina in de bewerk mode zetten. Dit is nodig om de pagina te kunnen bewerken. Een simpele druk op de knop is voldoende om de website in de bewerkmodus te plaatsen. Je kunt dan alle pagina's bewerken waar je rechten op hebt.

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.